Etäleirille ilmoittautuminen

22.9.2020

Syyslomalla 12-14.10.2020 järjestetään etänä 4H:n syysleiri 6-12-vuotiaille ma-ke klo 10-15.

4H-syysleiri kotoa käsin -etäleirillä pääset viettämään syysloman päiviä kainuulaisten nuorten 4H-ohjaajien ja muiden Kainuun kuntien 4H-leiriläisten kanssa tehden erilaisia tehtäviä päivän mittaan.

Leirin jokaisena päivänä on luvassa kädentaitojen hiomista, pientä kokkausta sekä liikuntaa sään salliessa ulkona. Päivien aikana on runsaasti yhteisiä videokokoushetkiä, joissa saat ohjeita seuraavaan tehtävään sekä pääset kysymään minä hetkenä tahansa ohjaajilta apua.

Leiri toteutuu syyslomaviikon (42) maanantaista keskiviikkoon, joka päivä kello 10-15.
Etäleiri toteutetaan Microsoft Teams -palvelimen kautta osallistumalla videokokoukseen. Linkki lähetetään sähköpostiin. Huomioithan, lapsen vanhempi, että leirille osallistumiseen tarvitaan sähköpostiosoite, jolla pääsee liittymään Teams-kokoukseen. Myös vanhemman sähköpostiosoite käy tai vaihtoehtoisesti lapselle voi luoda oman sähköpostin. Ilmoittautumisen jälkeen jokainen osallistuja tulee saamaan leirikirjeen sekä opetusvideon etäleirin toteutuksesta, jotta varmasti jokainen pääsee osallistumaan leirille mahdollisimman vähäisin ongelmin. Toki apua saa ja pitääkin kysyä, jos tulee ongelmia!

lmoittaudu mukaan viimeistään 8.10.2020 mennessä. Leiri on maksuton.

Tervetuloa viettämään mukavaa syyslomaa etäleireillen Kainuun 4H-yhdistysten kanssa!

ilmoittautuminen Kajaanin 4H-yhdistyksen nettisivuilla

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.